Herrehjørnet er en gruppe kun for mænd! Vi mødes i kirken og spiser sammen. Typiske har vi også en aktivitet på programmet - vi har blandt andet grillet, spillet billard, været til lokalhistorisk foredrag og set film.

Torsdag den 3. august indleder Herrehjørnet sæsonen med en tur på Bakken. Vi mødes på Friheden Station kl. 15.00 og tager toget til Klampenborg. Her spiser vi på "Den Hvide Hest" kl. 18.00, hvor man f.eks. kan købe stegt flæske ad libitum og 1/2 l. øl, en vand eller et glas vin for 185,- kr. pr. kuvert.

Af hensyn til bordbestilling skal tilmelding ske senest torsdag den 27. juli til Niels Christian Poulsen på tlf. 21 61 78 02.

Sognepræst Niels Christian Poulsen står bag gruppen. Hvis du vil vide mere om herrehjørnet, er du velkommen til at kontakte Niels Christian Poulsen på mail: ncp@km.dk eller tlf. 21 61 78 02