Udflugter

Herrehjørnet tager på Bakken

Torsdag den 3. august tager Herrehjørnet en tur på Bakken. Vi mødes på Friheden Station kl. 15.00 og tager toget til Klampenborg. Her spiser vi på "Den Hvide Hest" kl. 18.00, hvor man f.eks. kan købe stegt flæske ad libitum og 1/2 l. øl, en vand eller et glas vin for 185,- kr. pr. kuvert.

Af hensyn til bordbestilling skal tilmelding ske senest torsdag den 27. juli til Niels Christian Poulsen på tlf. 21 61 78 02.

Udflugt til Christianshavn

Menighedskredsen står bag en hyggelig tur til Christianshavn - torsdag den 24. august. Vi mødes på Friheden Station kl. 10.00, og tager bus/metro til Christianshavn Torv.

Vi går en rundtur på Christianshavn og ser blandt andet hvor "Huset på Christianshavn" blev optaget. Tage og Birgit viser rundt og fortæller undervejs. Tag din madpakke med - så finder vi et hyggeligt sted at slå os ned og spise.

Det koster 20,- kr. at deltage i turen og transport er for egen regning. Tilmelding på kirkekontoret senest den 22. august.