Legestue med rytmik og babysalmesang

Fredag formiddag er der legestue for de mindste og deres forældre - med rytmik og babysalmesang ved Ulla Schejbel Nielsen. Vi synger rytmiksange, kendte børnesange og salmer. Legestuen er aldersinddelt – og programmet er tilpasset børnenes alder.

Holdoversigt:

Fredag kl. 10.45 - 11.45: Børn på 6-12 måneder

Fredag kl. 12.00 - 13.00: Børn på 0-6 måneder

Sidste gang inden sommerpausen er fredag den 9. juni. Efter sommerpausen starter legestuen op igen fredag den 28. juli.

Hvert hold starter med en halv times sang og bagefter er der tid til leg, kaffe og snak. Der er ingen tilmelding, man møder bare op i kirken.

Kom gerne 5 minutter før vi starter - så du kan nå at pakke barnet ud af barnevognen, hilse på de andre børn og lege lidt med rasleæg inden vi synger. Ældre søskende er velkomne til at være med i legestuen.

Mødregrupper der følges til legestuen og har børn som passer ind på flere hold, hører til det hold de fleste af børnene aldersmæssigt passer ind på.

Kaffe og lidt brød eller frugt kan købes for 5,- kr. Der er mulighed for at købe sangbøger, tørklæder og rasleæg, så man kan synge videre derhjemme. Toilet med puslebord findes på gangen - og der er mikrobølgeovn og vandkoger i kirkens køkken.

Yderligere information kan fås hos Ulla Schejbel Nielsen på tlf. 29 16 11 91 eller mail: strandmarkskirken@mail.dk.

Hvis du vil vide mere om nogle af de sange vi synger, kan du gå ind på www.toneleg.dk. Der kan du også se hvordan du finder små videoer på nettet af nogle af sangene.

Velkommen i Strandmarkskirkens legestue!