Du er her: 

Om kirken

Strandmarkskirken ligger i Hvidovre, tæt ved Friheden Station. Kirkebygningen fra 1968 danner rammen om et væld af gudstjenester, aktiviteter og koncerter for alle aldre. 

 

 

 

Menighedsrådets vision

Jan Kjellerup Olesen, formand for menighedsrådet.

Menighedsrådet i Strandmarkskirken vil arbejde for det overordnede mål, at Strandmarkskirken bliver det naturlige samlingssted for sognets indbyggere. Dette mål søges nået ved selv og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, at gennemføre alle former for arrangementer, der kan åbne borgernes øjne for de mange muligheder et aktivt kirkeliv indebærer. Ved aktiv kommunikation ønsker vi at udbrede budskabet, at Strandmarkskirken er et åbent hus såvel til aktiv indsats som til stille fordybelse og eftertænksomhed. Vort kvantitative mål er, at antallet af kirkegængere til højmesser og andre gudtjenester stiger.


 

 

Referater fra menighedsrådsmøder

Du finder referatet fra det seneste menighedsrådsmøde her: Menighedsrådsmøde maj 2017.


 

 

Menighedskredsen

Strandmarks Sogns Menighedskreds består af en bestyrelse der arrangerer foredrag, udflugter og sociale arrangementer. Menighedskredsen støttes økonomisk af menighedsrådet og basaren - og drives iøvrigt for indsamlede midler. Anne Gjelstrup er formand for menighedskredsen, hun kan kontaktes på tlf. 22 43 05 41. 


 

 

Menighedsplejen

Strandmarks Sogns Menighedspleje har i april måned holdt årsmøde og valgt ny bestyrelse. Menighedsplejen varetager blandt andet uddeling af julehjælp. For yderligere information kontakt formand menighedsplejen Marie S. Pedersen på tlf. 20 22 23 75 eller en af kirkens præster. 


 

 

Nyheder

Torsdag den 3. august tager Herrehjørnet en tur på Bakken. Tilmelding senest den 27. juli til Niels Christian Poulsen.Læs mere


Kirkekontoret har lukket om fredagen i perionden 30. juni - 11. august.Læs mere


I Strandmarkskirken mødes gravide med præst Rose Marie Tillisch og jordemoder Elsbeth Sørensen til samtaler for gravide.Læs mereKalender

23jul kl. 10:00

Gudstjeneste ved Niels Christian Poulsen

 

23jul kl. 10:00
28jul kl. 10:45

Legestue med rytmik for børn på 6-12 måneder

Vi starter med en halv times rytmik og babysalmesang med Ulla Schejbel Nielsen. …

28jul kl. 10:45
28jul kl. 12:00

Legestue med rytmik for børn på 0-6 måneder

Vi starter med en halv times rytmik og babysalmesang med Ulla Schejbel Nielsen. …

28jul kl. 12:00
30jul kl. 10:00

Gudstjeneste ved Niels Christian Poulsen

 

30jul kl. 10:00
01aug kl. 14:00

Tirsdagskreds

Der er kaffe på kanden og sang fra højskolesangbogen, når tirsdagskredsen mødes i …

01aug kl. 14:00
Del dette: