Konfirmander

Konfirmanderne går i 8. klasse - og følger hele vinteren undervisning op til deres konfirmation i foråret. De undervises af kirkens præster. I Strandmarkskirken har vi tradition for at afvikle halvdelen af konfirmandundervisningen samlet.

Konfirmand 2018

Der er udsendt intro-brev til alle 2018-konfirmander. Du kan læse brevet her: Introbrev til konfirmander 2018

Informationsmøde og indskrivning af konfirmander til 2018 blev holdt tirsdag den 23. maj kl. 19.00 - 20.30 i kirken. Hvis du endnu ikke er skrevet op, skal du udfylde indskrivningsblanketten og kontakte kirkekontoret. Download indskrivningsblanketten her!

Spørgsmål & svar:

Hvornår kan jeg blive konfirmeret?

Når du går i 8 klasse.

Kan jeg blive konfirmeret i Strandmarkskirken hvis jeg ikke bor i sognet?

Ja, det kan man godt.

Hvilken dato skal jeg konfirmeres?

Du vælger selv mellem de tre lørdage efter påske. Der kan være 48 konfirmander på hver dato, er der flere tilmeldte foregår fordelingen ved lodtrækning. Skriv derfor en anden prioritet på indskrivningsblanketten. Du får tildelt datoen på indskrivningsaftenen.

Hvilken tid på dagen skal jeg konfirmeres?

Konfirmationerne ligger kl. 11, kl. 13 og kl. 15 - og det er præsterne der fordeler tidspunkterne.

Kan man vælge præst?

Nej.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan være der på indskrivningsaftenen?

Du afleverer din indskrivningsblanket på kordegnekontoret.

Hvornår begynder konfirmationsforberedelsen?

Om efteråret når du går i 8 klasse.

Konfirmationsdatoer

Konfirmationsdatoer i 2018 bliver den 7. april, 14. april og 21. april.

Konfirmationsdatoer i 2019 bliver den 27. april, 4. maj og 11. maj.

Undervisningsplaner og information fra præsterne

Undervisningsplaner for nuværende konfirmandhold og breve fra præsterne finder du her:

Rose Maries konfirmander

Mariannes konfirmander