Skole og kirke

Vi viser gerne kirken frem til skoleklasser og andre interesserede. Vi kan fortælle om kirkerummet og de ting der findes i en kirke, om alt det der sker i Strandmarkskirken, om gudstjenester og meget andet. Vidste du f.eks. at der findes en lille forstenet fiskemund i kirkens døbefont og at præstekraven i gamle dage fungerede som pudderfang

Besøget kan tilrettelægges så det passer til den enkelte aldersgruppe og tager udgangspunkt i det I gerne vil vide noget om. Hvis du er lærer og gerne vil besøge kirken med din klasse, kan du kontakte kirke- og kulturmedarbejder Ulla Schejbel Nielsen på tlf. 36 78 20 04 eller på e-mail: strandmarkskirken@mail.dk. Det er bedst hvis du kontakter os i god tid, så vi kan tilrettelægge jeres besøg i kirken så godt som muligt.

Til jul har vi tradition for at invitere sognets tre skoler til ”Syng julen ind i Strandmarkskirken”.

Har du ideer til et større undervisningsprojekt som du gerne vil lave i samarbejde med kirken, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Folkekirkens skoletjeneste

Kirkerne i Hvidovre og Rødovre har en fælles skoletjeneste med mange spændende undervisnings- og kursustilbud. Du kan læse mere om Folkekirkens skoletjeneste i Rødovre-Hvidovre på www.fsrh.dk. Aftaler om skolebesøg i forbindelse med undervisningsprojekter hos Folkekirkens skoletjeneste i Rødovre-Hvidovre, skal ske via www.fsrh.dk.