25maj kl. 19:00

27maj kl. 17:00
29maj kl. 10:00

Håndarbejdskredsen

Her bliver der strikket, syet og hæklet fine ting, som sættes til salg på kirkens …

29maj kl. 10:00
30maj kl. 10:00

Evt. dåbslørdag 5. lørdag v/ Lene Skovmark

30maj kl. 10:00
31maj kl. 10:00

Gudstjeneste v/Lene Skovmark

31maj kl. 10:00
01jun kl. 10:00

Gudstjeneste v/ Marianne Mulnæs

01jun kl. 10:00

SENESTE NYT

Onsdag den 20. maj kl. 14:50:
Af de faste aktiviteter er Hobbykredsen, Tirsdagskredsens Café, Herrehjørnet og Rytmik/Babysalmesang aflyst og starter først op igen efter sommerferien.

------------

Tirsdag den 19. maj kl. 13.52:
VELKOMMEN til gudstjeneste på torsdag kl. 10 ved Morten Nyboe Jakobsen. Vi synger salmer, der er altergang, vi har 2 meter mellem os, vi spritter af og for dem der har lyst, er der efterfølgende afstands-kirkekaffe i sideskibet. På søndag kl. 10 er det ved Niels Christian Poulsen.

------------

Mandag den 18. maj kl. 10:15:
SÅ er de længe ventede nye retninglinier for genåbning af folkekirken udsendt.
De kan læses som PDF ved at klikke HER
Vi går snarest muligt igang med at finde ud af, hvad det betyder for Strandmarkskirken og især for alle jer, som tålmodigt venter på svar omkring konfirmationerne.

------------

Fredag den 15. maj kl. 15:25:
Vi er igang med konfirmandindskrivningen til konfirmation 2021. Klik på konfirmander i menuen og tilmeld.

Gode links:

www.folkekirken.dk

Sjælesorg på nettet

Gudstjeneste på P1

Strandmarkskirken på facebook

4. søndag efter påske

Tag en god kop kaffe og nyd 10 minutters minigudstjeneste med læsning, prædiken, bøn og velsignelse hvor Morten Nyboe Jakobsen giver os håb med på vejen 4. søndag efter påske i denne coronatid og hjælper os til at holde fokus på det gode. Husk at skrue godt op for lyden.

"

Velkommen

Strandmarkskirken ligger i Hvidovre tæt ved Friheden Station. Kirkebygningen er fra 1968 og danner hver uge rammen for gudstjenester og arrangementer for alle aldersgrupper. De mindste har legestue med rytmik. De lidt større kan deltage i ulvetimer, inden de er klar til at blive juniorkonfirmander og konfirmander i kirken. For voksne er der et bredt udvalg af gudstjenester, koncerter, foredrag og aktiviteter.

Kirkens præster er altid klar til en samtale om livet og troen - og tager godt imod dig, når du skal have døbt dit barn eller sige farvel til dine nærmeste. Vi lægger vægt på at være et naturligt samlingssted for alle i sognet – og vi vil gerne byde dig velkommen i Strandmarkskirken - den levende kirke.