23jun kl. 10:00

23jun kl. 10:00
24jun kl. 16:00

Aflyst Banko

Kom og vær med til banko med kaffe og hjemmebagt kage - og selvfølgelig med mulighed …

24jun kl. 16:00
30jun kl. 10:00

Gudstjeneste ved Niels Christian Poulsen

30jun kl. 10:00
07jul kl. 10:00

Gudstjeneste ved Rose Marie Tillisch

07jul kl. 10:00
11jul kl. 18:00

Menighedsrådsmøde

11jul kl. 18:00
13jul kl. 10:00

Lørdagsdåb ved Marianne Mulnæs

13jul kl. 10:00
14jul kl. 10:00

Gudstjeneste ved Marianne Mulnæs

14jul kl. 10:00

Velkommen

Velkommen i Strandmarkskirken. Vi har alt ligefra Kirkecafé og hobbykreds til legestue med rytmik for de helt små. Her er masser af aktiviteter og helt sikkert også noget, der kunne være spændende for dig. Klik dig rundt på siden og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Klik her og se mere om konfirmation i Strandmarkskirken.

Kommende arrangementer

Velkommen

Strandmarkskirken ligger i Hvidovre tæt ved Friheden Station. Kirkebygningen er fra 1968 og danner hver uge rammen for gudstjenester og arrangementer for alle aldersgrupper. De mindste har legestue med rytmik. De lidt større kan deltage i ulvetimer, inden de er klar til at blive juniorkonfirmander og konfirmander i kirken. For voksne er der et bredt udvalg af gudstjenester, koncerter, foredrag og aktiviteter.

Kirkens præster er altid klar til en samtale om livet og troen - og tager godt imod dig, når du skal have døbt dit barn eller sige farvel til dine nærmeste. Vi lægger vægt på at være et naturligt samlingssted for alle i sognet – og vi vil gerne byde dig velkommen i Strandmarkskirken - den levende kirke.