Menighedsplejen

Menighedsplejen er til for de mennesker og familier i sognet, som har behov for ekstra hjælp.
Menighedsplejen uddeler julehjælp og inviterer børnefamilier på sommerferie.
Menighedsplejen arbejder også med mennesker med demens.

Formand er Midori Fischer, tlf. 28194009, mail: midori@midorifischer.com

JULEHJÆLP

Ansøg inden fredag den 20. november.
Nu er der igen mulighed for at søge om julehjælp i Strandmarkskirkens Menighedspleje. Der ligger allerede nu skemaer på Kirkekontoret og skemaerne kan også hentes digitalt nederst på denne side.
Ansøgningerne skal pga. CPR-nummer afleveres personligt på Kirkekontoret i kirkens åbningstid: Mandag, tirsdag onsdag og fredag mellem kl. 10 og 13. Torsdag mellem kl. 14.30 og 18.
Ansøgere får direkte meddelelse om tildeling d. 27. november.

Juleevent for julehjælpsmodtagere
Torsdag den 21. december kl. 16-18

Julehjælpen kan hentes inden for dette tidsrum, og vi vil samtidig gerne se jer til julehygge og julesange. Skulle I være forhindret i at komme denne eftermiddag, kan hjælpen også hentes den følgende dag. Hvis I modtager julehjælp, får I et brev, hvor tidspunktet står.

Vi glæder os til at se jer til eventet.

Ansøgningsskema til julehjælp