Menighedsplejen er til for de mennesker og familier i sognet, som har behov for en ekstra hjælp.
Menighedsplejen uddeler kurve til jul og inviterer på sommerferie for børnefamilier.

Der vil i november/december 2019 komme ny information her om julehjælp 2019.

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØDE i MENIGHEDSPLEJEN
Søndag den 17. marts kl. 12

Menighedsplejen takker de mange fremmødte for aktiv meningsudveksling ved Årsmødet d. 27. januar.

Årsmødet forløb gnidningsløst – årsberetningen, regnskabet og budgettet blev godkendt.

Desværre manglede vi en bestyrelseskandidat, og mødet måtte derved afbrydes.

Ekstraordinært årsmøde indkaldes hermed til d. 17. marts kl. 12. Mødet vil være uden frokost og af begrænset varighed.

Dagsordenspunkter vil være 1) valg af bestyrelse, 2) valg af revisorer 3) indkomne forslag 4) eventuelt.

Nye forslag kan nås endnu. Send dem venligst inden d. 3. marts til formanden for Menighedsplejen: midori@midorifischer.com, mobil 2819 4009.