Samtaler for gravide

Forbered dig på din rolle som mor
Har du lyst til at forberede dig mentalt til livet som mor til et lille nyt menneske? Så kom og vend dine tanker om livet i maven sammen med andre gravide, sognepræst Rose Marie Tillisch og jordemoder Elsbeth Sørensen.

Det ufødte barn knytter sig til sin mor
Længe inden dit barn kommer til verden, knytter det sig til dig. I lang tid udgør du hele barnets verden, og det kan kende din stemme blandt hundrede andre. Som kommende mor kræver det mod at knytte kærlighedsbånd til et barn, som man endnu ikke har holdt i sine arme. Glade forventninger kan nemt få følgeskab af et tårn af bekymringer.

Samtalerne
Samtalerne er tilrettelagt på baggrund af erfaringer fra Sydhavn sogn, hvor sognepræst Helene Ferslev og forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse, har udviklet et forløb. Samtalerne foregår i små grupper af max 4 gravide og tager udgangspunkt i 6 temaer: Graviditeten, Det ufødte barn, Dig som mor, En ny familie, Fødslen og Livet med et lille barn.

Hvornår
Første gang er 24. oktober. Derefter mødes vi 31. oktober, 7. november, 14. november, 21. november og 28. november.

Nyt hold starter også slut januar.

Hvor
Samtalerne foregår i Strandmarkskirken tæt ved Friheden Station. Der optages løbende nye deltagere på holdet. Det er gratis at være med.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig samtaler for gravide ved at kontakte Rose Marie Tillisch på rmt@km.dk eller Elsbeth Sørensen på elsbeth@roneklint.com. Hvis du vil vide mere om forløbet, kan du kontakte Rose Marie Tillisch på tlf. 41 42 34 86.

Se evt mere på følgende link:
www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/folkekirke-vil-knytte-moedre-taettere-til-deres-ufoedte-boern