Samtaler for gravide

Forbered dig på din rolle som mor

Har du lyst til at forberede dig mentalt til livet som mor til et lille nyt menneske? Så kom og vend dine tanker om livet i maven sammen med andre gravide, sognepræst Rose Marie Tillisch og jordemoder Elsbeth Sørensen.

Det ufødte barn knytter sig til sin mor

Længe inden dit barn kommer til verden, knytter det sig til dig. I lang tid udgør du hele barnets verden, og det kan kende din stemme blandt hundrede andre. Som kommende mor kræver det mod at knytte kærlighedsbånd til et barn, som man endnu ikke har holdt i sine arme. Glade forventninger kan nemt få følgeskab af et tårn af bekymringer.

Samtalerne

Samtalerne er tilrettelagt på baggrund af erfaringer fra Sydhavn sogn, hvor sognepræst Helene Ferslev og forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse, har udviklet et forløb. Samtalerne foregår i små grupper af max 4 gravide og tager udgangspunkt i 6 temaer: Graviditeten, Det ufødte barn, Dig som mor, En ny familie, Fødslen og Livet med et lille barn.

Hvor og hvornår

Samtalerne foregår i Strandmarkskirken. Der optages løbende nye deltagere på holdet.
Der bliver nye forløb i efteråret 2018.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig samtaler for gravide ved at kontakte Rose Marie Tillisch på rmt@km.dk eller Elsbeth Sørensen på elsbeth@roneklint.com. Hvis du vil vide mere om forløbet, kan du kontakte Rose Marie Tillisch på tlf. 41 42 34 86.

Se evt mere på følgende link:
www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/folkekirke-vil-knytte-moedre-taettere-til-deres-ufoedte-boern