Udflugter

Udflugter i Menighedskredsen
Onsdag den 18. april og onsdag den 16. maj
begge dage kl. 10 - ca. 15.30

18. april skal vi på rundvisning i ruinerne under Christiansborg.
Under det nuværende Christiansborg ligger de stemningsfulde ruiner af slottets to ældste forgængere. Vi skal opleve ruinerne af Biskop Absalons borg fra 1167 og det eventyrlige Københavns Slot, der blev revet ned i 1731. Undervejs guides vi rundt og bliver klogere på Christiansborgs over 800 år lange historie som middelalderborg, kongeslot og magtcentrum. Vi får også historien om de utallige, fascinerende menneskeskæbner, der er knyttet til ruinerne.

16. maj skal vi på Geologisk Museum og i Kongens Have.
På Geologisk Museum skal vi opleve udstillingen
 ”Dinosaurfamilier”, som tager afsæt i dinosaurernes kolossale tiltrækningskraft. Her kan vi opleve sjældne rekonstruktioner af dinosaurfamilier, deres æg og reder - og selvfølgelig ægte dinosaur-æg.
Kongens Have i København er landets ældste kongelige have og blev anlagt i renæssancestil af Christian IV i begyndelsen af 1600-tallet. Haven rummer bl.a. et stort staudebed, en rosenhave og en lang række små og store skulpturer.
Der er sandwich til alle på turen. Man skal selv medbringe drikkevarer og betale for transporten med tog/bus begge veje.

Tilmelding til begge arrangementer og mere info kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på strandmarkskirken@mail.dk eller
telefon 29161191.

Sæt også kryds i kalenderen onsdag den 20. juni, hvor vi skal med bus til Fyn og opleve HC Andersens Odense. Mere om det i næste nummer af Kirkenyt.