Basar

Velkommen til basar torsdag den 15. og fredag den 16. november 2018 - begge dage kl. 12-17.

Med loppemarked, lotterier, boder og café slår Strandmarkskirken hvert år i november dørene op til sin traditionsrige basar. Basaren blev oprindeligt etableret for at indsamle midler til byggeriet af kirken, og den er med sine hyggelige traditioner blevet et fast samlingspunkt for mange af kirkens frivillige og for masser af mennesker fra lokalområdet.

I kirkens håndarbejdskreds har man gennem hele året arbejdet på at lave fint håndarbejde, som sættes til salg på basaren. Det er en stor gruppe frivillige der står bag basaren. De har forberedt sig gennem lang tid med at klargøre boderne og loppemarkedet, og de lover også at være helt klar med lækre ting til cafeen.

Overskuddet fra basaren deles mellem kirkelige foreninger og velgørende organisationer. Herunder de grønne pigespejdere, FDF, Julemærkehjemmene, Strandmarkskirkens Håndarbejdskreds, Menighedspleje (herunder julehjælp) og Menighedskreds.

Vil du hjælpe til næste gang vi holder basar?

Der er altid brug for mange hænder til basaren. Har du lyst til at give en hjælpende hånd med næste gang, eller vil du vide mere, kan du kontakte basarens formand Niels Christian Poulsen på ncp@km.dk eller tlf. 21 61 78 02.