Joyful Nation

Gospelkoret Joyful Nation øver mandag aften i kirken. Alle der har lyst til at synge kan være med i gospelkoret - og det er også for mænd! Der er ikke noget krav om nodekendskab eller korerfaring.

Når du starter i koret, skal du til en lille optagelsesprøve – her finder vi ud af, om du skal synge sopran, alt, tenor eller bas.

Korleder er Sara Broberg og Amanda Wium Hallstrøm er pianist.

Opstart mandag den 28. januar kl. 19
Har du en gospelsanger gemt i maven - eller bare lyst til at synge sammen med andre, så kom med til opstart i Joyful Nation, hvor alle er velkomne til introaften.
Efter denne aften bliver der individuelt aftalt tid til optagelsesprøve, hvor man finder ud af, hvilken stemme man skal synge.

Vel mødt.

Hvis du vil vide mere om gospelkoret, kan kontakte korets formand Susanne Sørensen på tlf. 32 10 80 10 eller mail susanne@ucw.dk

Hvem er vi...

Joyful Nation, blev dannet i januar 1994 og har ca. 55 medlemmer. Koret synger både traditionelle gospelsange og nyere gospelværker. Koret har siden skiftet navn til Joyful Nation gospelkoret i Strandmarkskirken.

Vi har blandt andet sunget på hospitaler, plejehjem og i Folketinget, ligesom vi har deltaget i blandt andet Midtby festival. Derudover holder vi hvert år to faste koncerter i Strandmarkskirken, nemlig en julekoncert og en sommerkoncert.

Lejlighedsvist medvirker gospelkoret ved gudstjenester eller arrangementer i Strandmarkskirken.