Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Joyful Nation

 

Gospelkoret Joyful Nation øver mandag aften i kirken. Alle der har lyst til at synge kan være med i gospelkoret - og det er også for mænd! Der er ikke noget krav om nodekendskab eller korerfaring.

Når du starter i koret, skal du til en lille optagelsesprøve – her finder vi ud af, om du skal synge sopran, alt, tenor eller bas.

Vores korleder Sara Broberg er på barsel og vi har været så fantastisk heldige, at Claus Christensen vikarierer i perioden. Claus er et kendt ansigt i gospelverdenen og er dirigent for flere kor bl.a. Gentofte Gospelkor.
Dygtige Amanda Wium Hallstrøm er pianist for koret.

Vi starter den nye sæson op 3. september kl. 19, hvor alle interesserede også er meget velkomne.

Vel mødt.

Hvis du vil vide mere om gospelkoret, kan kontakte korets formand Susanne Sørensen på tlf. 32 10 80 10 eller mail susanne@ucw.dk

 

 

Hvem er vi...

Joyful Nation, blev dannet i januar 1994 og har ca. 55 medlemmer. Koret synger både traditionelle gospelsange og nyere gospelværker. Koret har siden skiftet navn til Joyful Nation gospelkoret i Strandmarkskirken. 

Vi har blandt andet sunget på hospitaler, plejehjem og i Folketinget, ligesom vi har deltaget i blandt andet Midtby festival. Derudover holder vi hvert år to faste koncerter i Strandmarkskirken, nemlig en julekoncert og en sommerkoncert.

Lejlighedsvist medvirker gospelkoret ved gudstjenester eller arrangementer i Strandmarkskirken.

 

 

Del dette: