Kultur på Tværs

Koncerter for børn i Strandmarkskirken

Torsdag den 20. september vil vi gerne invitere alle børn  til KirkeKulturKoncert i Strandmarkskirken.
Det er det tidligere Kultur på tværs, men da biblioteket ikke længere er ind over og vi synes, at det skal fortsætte, har det skiftet navn.

I indbydes til at være med til en festlig halv times koncert i kirkerummet med salmesang, fløjtespil, fællessang, orgelmusik og et overraskelsesinstrument.
Gæstemusiker i år er Mads Kjøller-Henningsen, som er en af de dygtigste folkemusikere, vi har i landet. Mads har sine egne orkestre, er meget alsidig og spiller pt. også i Lars Lilholt Band.

Niels Christian Poulsen, som er en af kirkens præster, byder velkommen og derudover deltager 2. organist Randi Gislason, kirketjener Lars Bonde samt kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke.

Kl. 9 for vuggestuer, dagplejer, mødregrupper og andre børn i samme aldersgruppe.

Kl. 10 for børnehaver og andre børn i samme aldersgruppe.

Kl. 11 for 0. klasser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen. Koncerten er gratis, så I kommer bare!

Yderligere informationer hos Anne Dorthe Sunke, 29161191 eller strandmarkskirken@mail.dk