Legestue med rytmik og babysalmesang

Fredag formiddag er der legestue for de mindste og deres forældre - med rytmik og babysalmesang. Vi synger rytmiksange, kendte børnesange og salmer.

Holdoversigt:

Fredag kl. 10.45 - 11.45: Børn på 6-12 måneder På dette hold er der "drop-ind" fra kl. 10, hvor man kan komme og lege og snakke med de andre deltagere, inden vi starter med rytmikken kl. 10.45.

Fredag kl. 12.00 - 13.00: Børn på 0-6 måneder. Her kan man de fleste dage blive længere end til kl. 13 og hyggesnakke og lege.

Hvert hold starter med en halv times sang og bagefter er der tid til leg, kaffe og snak. Der er ingen tilmelding, man møder bare op i kirken.

Mødregrupper er også meget velkomne.

Kom med i gruppen på facebook: Legestue med rytmik i Strandmarkskirken. Her annonceres ændringer, ferie, vikar og andre relevante ting.

Yderligere oplysninger kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på tlf. 29 16 11 91 eller mail strandmarkskirken@mail.dk

Velkommen i Strandmarkskirkens legestue!