Legestue med rytmik og babysalmesang

Fredag formiddag er der legestue for de mindste og deres forældre - med rytmik og babysalmesang. Vi synger rytmiksange, kendte børnesange og salmer. Legestuen er aldersinddelt – og programmet er tilpasset børnenes alder, men passer det andet hold bedre tidsmæssigt, så bare kom.

Holdoversigt:

Fredag kl. 10.45 - 11.45: Børn på 6-12 måneder På dette hold er der "drop-ind" fra kl. 10, hvor man kan komme og lege og snakke med de andre deltagere, inden vi starter med rytmikken kl. 10.45.

Fredag kl. 12.00 - 13.00: Børn på 0-6 måneder

Hvert hold starter med en halv times sang og bagefter er der tid til leg, kaffe og snak. Der er ingen tilmelding, man møder bare op i kirken.

Kom gerne 5 minutter før vi starter - så du kan nå at pakke barnet ud af barnevognen, hilse på de andre børn og lege lidt med kirkens legetøj, inden vi synger. Ældre søskende er velkomne til at være med i legestuen.

Mødregrupper er også meget velkomne.

Kom med i gruppen på facebook: Legestue med rytmik i Strandmarkskirken.

Yderligere oplysninger kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på tlf. 29 16 11 91 eller mail strandmarkskirken@mail.dk

Datoer for kommende periode er:

Fredag den 27. april, Helligdag, ingen rytmik
Fredag den 4. maj
Fredag den 11. maj - ingen rytmik
Fredag den 18. maj
Fredag den 25. maj - Søde Signe fra Grøndalslund styrer løjerne
Fredag den 1. juni
Fredag den 8. juni
Fredag den 15. juni
Fredag den 22. juni - sommerferieafslutning

Sommerferie hele juli - hold øje med siden for opstart i august/september

Velkommen i Strandmarkskirkens legestue!