Legestue med rytmik og babysalmesang

Fredag formiddag er der legestue for de mindste og deres forældre - med rytmik og babysalmesang. Vi synger rytmiksange, kendte børnesange og salmer. Legestuen er aldersinddelt – og programmet er tilpasset børnenes alder.

Holdoversigt:

Fredag kl. 10.45 - 11.45: Børn på 6-12 måneder

Fredag kl. 12.00 - 13.00: Børn på 0-6 måneder

Hvert hold starter med en halv times sang og bagefter er der tid til leg, kaffe og snak. Der er ingen tilmelding, man møder bare op i kirken.

Kom gerne 5 minutter før vi starter - så du kan nå at pakke barnet ud af barnevognen, hilse på de andre børn og lege lidt med rasleæg inden vi synger. Ældre søskende er velkomne til at være med i legestuen.

Mødregrupper der følges til legestuen og har børn som passer ind på flere hold, hører til det hold de fleste af børnene aldersmæssigt passer ind på.

Kom med i gruppen på facebook: Legestue med rytmik i Strandmarkskirken.

Yderligere oplysninger kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på tlf. 29 16 11 91 eller mail strandmarkskirken@mail.dk

Datoer for kommende periode er:

Fredag den 12. januar
Fredag den 19. januar
Fredag den 26. januar
Fredag den 2. februar AFLYST
Fredag den 9. februar
Fredag den 16. februar FERIE
Fredag den 23. februar
Fredag den 2. marts

Velkommen i Strandmarkskirkens legestue!