Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Legestue med rytmik og babysalmesang

Fredag formiddag er der legestue for de mindste og deres forældre - med rytmik og babysalmesang. Vi synger rytmiksange, kendte børnesange og salmer.

Holdoversigt:

Fredag kl. 10.45 - 11.45: Børn på 6-12 måneder På dette hold er der "drop-ind" fra kl. 10, hvor man kan komme og lege og snakke med de andre deltagere, inden vi starter med rytmikken kl. 10.45.

Fredag kl. 12.00 - 13.00: Børn på 0-6 måneder. Her kan man de fleste dage blive længere end til kl. 13 og hyggesnakke og lege.

Hvert hold starter med en halv times sang og bagefter er der tid til leg, kaffe og snak. Der er ingen tilmelding, man møder bare op i kirken.

Mødregrupper er også meget velkomne.

Kom med i gruppen på facebook: Legestue med rytmik i Strandmarkskirken. Her annonceres ændringer, ferie, vikar og andre relevante ting.

Program for november-december-januar 2019:
1. november: Rytmik
8. november: Rytmik
15. november: Rytmik aflyst på grund af basar
22. november: Rytmik på Strandmarkshave Plejehjem
29. november: Rytmik
6. december: Rytmik
13. december: Rytmik med juleafslutning
Juleferie
Opstart efter ferien 17. januar.

Yderligere oplysninger kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på tlf. 29 16 11 91 eller strandmarkskirken@mail.dk

Velkommen i Strandmarkskirkens legestue!