JUBILÆUMSUGE I DENNE UGE

Klik her og læs om alle arrangementerne.

Mandag den 12. marts kl. 19 er der gospelgudstjeneste med Joyful Nation i Strandmarkskirken og efterfølgende åbner vi jubilæumsugen med et glas bobler.

Tirsdag den 13. marts kl. 14 vil Kammerkoret Cantabo under ledelse af Mads Risum synge højskolesange med Kirkecafeen. Kaffe/kage 15 kr.

Onsdag den 14. marts kl. 16 er der for første gang i foråret ”Sang og Salmesjov” for børn på ca. 2 år til ca. 4 år. Tag en voksen og gerne søskende også med. Kom og syng og leg med Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke.

Kl. 19 er der paneldebat med 4 spændende oplægsholdere, bl.a. kirkeminister Mette Bock.

Torsdag den 15. marts kl. 19 rocker kirken, da vi har ungdomskoncert med The New Divide, band fra USA.

Fredag den 16 marts kl. 16 er der retrokonfirmationsfest for alle i sognet, tilmelding nødvendig på strandmarkskirken@mail.dk. Pris 100 kr.

Lørdag den 17. marts kl. 10 har vi dukketeater ”Nøglen i havet” for alle fra 3 år og efter frokosten i kirken er der kl. 13: Dukkeworkshop i forlængelse af dukketeater, tilmelding i kirken nødvendig.

Søndag den 18. marts slutter vi ugen af med festgudstjeneste med Biskop Lise-Lotte Rebel. Efter gudstjenesten er der jubilæumsreception med let mad og underholdning.