Udflugt med Menighedskredsen

Ruinerne under Christiansborg Onsdag den 18. april kl. 10 - ca. 15.30 TILMELDING NU

Vi skal opleve ruinerne af Biskop Absalons borg fra 1167 og det eventyrlige Københavns Slot, der blev revet ned i 1731. Undervejs guides vi rundt og bliver klogere på Christiansborgs over 800 år lange historie som middelalderborg, kongeslot og magtcentrum.

Tilmelding til arrangementet og mere info kan fås hos Kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke på 29161191 eller strandmarkskirken@mail.dk. Man medbringer selv drikkevarer og betaler transporten samt 20 kr. i deltagerbetaling.
Menighedskredsen giver sandwich og rundvisning.

Sæt også kryds onsdag den 16. maj, hvor vi skal på Geologisk Museum/i Kongens Have samt onsdag den 20. juni, hvor vi skal med bus til Fyn og opleve HC Andersens Odense.