Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kirkecafé ved Rose Marie Tillisch 16. oktober kl. 14

Hvert eneste menneskes livsfortælling har betydning. Læs mere her...

Rose Marie Tillisch, præst i Strandmarkskirken, er af Folkekirkens
Uddannelses- og Videnscenter blevet bedt om i en projektperiode på to til tre år at udvikle det folkekirkelige ældrearbejde i Danmark. ”Vi er flere og flere der bliver gamle. Om 10 år vil 40% af landets befolkning være over 60 år. De fleste af os der er nået så langt, lever med stor sandsynlighed til vi er et sted mellem 90 og 100. Og de fleste i den gruppe er medlemmer af folkekirken, 80-90%”, fortæller Rose Marie Tillisch og beretter videre om, hvordan og hvorfor folkekirken derfor må træde i karakter overfor denne voksende aldersgruppe.
 

Vi kan jo ikke, hvis vi er sunde og raske, holde ud blot at være til for os selv, så længe. Så går vi til! Alle har vi noget at give hinanden, uanset om vi sidder i kørestol eller løber seniormaraton. Her er folkekirken et godt mødested og udgangspunkt for at tænke nyt.

 Foreløbig har Rose Marie tre projekter at sætte i gang. Dem vil hun gerne fortælle om, og også lytte til, hvad andre har af forslag.
Så kom og vær med til en eftermiddag om, hvorfor den ene af jeres præster er blevet frikøbt i en periode for at kunne danne et landsdækkende netværk for folkekirkeligt ældrearbejde. Alle er velkomne. Kaffe og kage 15 kr.

Del dette: