Årets traditionsrige basar

Torsdag den 15. og fredag den 16. november kl. 12-17.

Med loppemarked, lotterier, boder og café slår Strandmarkskirken torsdag og fredag dørene op til den traditionsrige basar. Basaren blev oprindeligt etableret for at indsamle midler til byggeriet af kirken, og den er med sine hyggelige traditioner blevet et samlingspunkt for mange af kirkens frivillige og for masser af mennesker fra lokalområdet.

I håndarbejdskredsen har man gennem hele året arbejdet på at lave fint håndarbejde, som sættes til salg på basaren - og her glæder man sig til at vise frem og sælge de ting, man har lavet.

Det er en stor gruppe frivillige, der står bag basaren. De har forberedt sig gennem lang tid med at klargøre alt fra bamsebod til ringspil samt det store loppemarked, og de søde frivillige lover også at være helt klar med lækre ting til cafeen.

For børnene er der også aktiviteter. De kan komme rundt i kirken på en skattejagt som belønnes med æbleskiver og sodavand. Der kan som noget nyt i år både betales med kontanter og MobilePay i alle boder og cafeen. Overskuddet fra basaren går til forskellige grupper bl.a. Menighedsplejen med fokus på børnene, så familierne f.eks. kan tage på ture. Alle er velkomne til at komme forbi.