Tur til Assistens Kirkegård og på café

Onsdag den 7. august kl. 11-16

Kom med til en spændende omvisning på Assistens Kirkegårds forskellige afsnit, hvor vi både skal møde fortidens og samtidens gravmæler og landskabelige anlæg med markante og eksotiske beplantninger. På Assistens Kirkegård finder vi 1800-tals-berømtheder som Søren Kierkegaard. H.C. Andersen og H.C. Ørsted side om side med fremtrædende personer fra vor egen tid som fx Michael Strunge og Dan Turèll, Thomas Koppel, Jens Jørgen Thorsen og Ib Spang Olsen.
Vi mødes på Friheden Station ved bænken oppe af trappen ved sporene kl. 11, da vi skal med toget kl. 11.09 og videre med bus til Assistens, hvor vi har en rundvisning ved kulturvejleder Christoffer Jørgensen kl. 12 - 13.30.
Menighedskredsen arrangerer turen og betaler rundvisningen. Deltagerbetaling er 25 kr. Efterfølgende er der mulighed for at tage med på Dalle Valle i Fiolstræde til en hyggelig frokost for egen regning. Tilmelding senest 1. august til Anne Dorthe Sunke på strandmarkskirken@mail.dk eller telefon 29161191.