Husk demens du kan - syng demens du kan

Tirsdag d. 28. januar kl. 19

Hvordan er vi bedst kirke for hinanden, når vi rammes af sygdom? Kirken skal være for alle, ikke mindst dem, der er svage og udsatte. Hvordan kan vi for eksempel bedst være kirke for mennesker ramt af demens og deres pårørende? Det er hårdt at være ramt; det er hårdt at være pårørende. Vi indbyder jer til at komme og lytte med og fortælle med om og få ideer til, hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden, når livet bliver svært. Vi synger og fortæller om liv som proces fra vugge til grav og om, at vi har vore livshistorier gemt i os, også selv om vi rammes af sygdomme som for eksempel demens.

2. organist Randi Gislason, menighedsrådsmedlem Birgit Hagested og sognepræst Rose Marie Tillisch fortæller med baggrund i et kursus de sammen deltog i, om det arbejde der for tiden gøres i folkekirken, i Hvidovre kommune og i Strandmarks sogn for mennesker ramt af demens og deres pårørende. Kom og lyt og vær med - 90.000 danskere er ramt af sygdommen. 500.000 er ramt i kraft af at være pårørende og nærtstående. Vi dækker smukt op og lægger op til flere af forårets programpunkter: Candlelight Dinner 30. januar og menighedsplejens årsmøde søndag den 23. februar om eftermiddagen, der også har demens og dens følger på programmet.