Kirkecafé ved Niels Christian Poulsen

Tirsdag den 18. februar kl. 14

Villy Larsen fra FDF, som også er aktiv i Strandmarkskirkens basar, besøger Kirkecafeen og fortæller om sit spændende og aktive liv.

Villy er fra 1940 og har oplevelser fra sin barndom om krigen. I 1959 flyttede han til Brasilien og det tog 35 døgn at komme derned. Villy var også som ung en nysgerrig sjæl og fik derfor mange interessante oplevelser undervejs. Efter et fysisk uheld i 1961 valgte han at tage tilbage til Danmark og mødte derefter sin kone. Villy tog efterfølgende tilbage til Brasilien for at overtage en virksomhed og var der i 9 måneder. Villy har mange morsomme historier fra sit liv dernede, som han vil dele med os - f.eks. hvordan han fik sit kørekort.
Golf, billard, gymnastik, FDF, familien og at cykle med de ældre er nogle af de ting, der nu fylder Villys meget aktive hverdag herhjemme.

Kom og tilbring eftermiddagen med et livsstykke, der med sikkerhed vil give
alle ny energi med hjem.
Eftermiddagen er arrangeret af Menighedskredsen. Kaffe og kage koster 15 kr.