Om kirken

Strandmarkskirken ligger i Hvidovre, tæt ved Friheden Station. Kirkebygningen fra 1968 danner rammen om et væld af gudstjenester, aktiviteter og koncerter for alle aldre.

Menighedsrådets vision

Menighedsrådet i Strandmarkskirken vil arbejde for det overordnede mål, at Strandmarkskirken bliver det naturlige samlingssted for sognets indbyggere. Dette mål søges nået ved selv og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, at gennemføre alle former for arrangementer, der kan åbne borgernes øjne for de mange muligheder et aktivt kirkeliv indebærer. Ved aktiv kommunikation ønsker vi at udbrede budskabet, at Strandmarkskirken er et åbent hus såvel til aktiv indsats som til stille fordybelse og eftertænksomhed. Vort kvantitative mål er, at antallet af kirkegængere til højmesser og andre gudtjenester stiger.
Strandmarkskirkens slogan er: Strandmarkskirken - den levende kirke.

Referater fra menighedsrådsmøder

Ønsker du det nyeste referat tilsendt, så kontakt strandmarkskirken@mail.dk

Søndag den 30. juni kl. 10[mere]

23jun kl. 10:00