Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Om kirken

Strandmarkskirken ligger i Hvidovre, tæt ved Friheden Station. Kirkebygningen fra 1968 danner rammen om et væld af gudstjenester, aktiviteter og koncerter for alle aldre.

Menighedsrådets vision

Menighedsrådet i Strandmarkskirken vil arbejde for det overordnede mål, at Strandmarkskirken bliver det naturlige samlingssted for sognets indbyggere. Dette mål søges nået ved selv og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, at gennemføre alle former for arrangementer, der kan åbne borgernes øjne for de mange muligheder et aktivt kirkeliv indebærer. Ved aktiv kommunikation ønsker vi at udbrede budskabet, at Strandmarkskirken er et åbent hus såvel til aktiv indsats som til stille fordybelse og eftertænksomhed. Vort kvantitative mål er, at antallet af kirkegængere til højmesser og andre gudtjenester stiger.
Strandmarkskirkens slogan er: Strandmarkskirken - den levende kirke.

Referater fra menighedsrådsmøder

Ønsker du det nyeste referat tilsendt, så kontakt strandmarkskirken@mail.dk

03jun kl. 14:30

Generalprøve for Morten N. Jakobsens konfirmander til 06.06 kl. 15.00

03jun kl. 14:30
04jun kl. 13:00

Bis i kirken v/ LS

04jun kl. 13:00
04jun kl. 15:00

Generalprøve for Marianne Mulnæs' konfirmander til 13.06 kl. 12.00

04jun kl. 15:00
04jun kl. 16:00

Generalprøve for Marianne Mulnæs' konfirmander til 13.06 kl. 14.00

04jun kl. 16:00
04jun kl. 17:00

Marianne Mulnæs holder informationsmøde for alle sine egne konfirmander samt deres forældre.

04jun kl. 17:00