Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kirkehøjskolen

Folkekirkens Højskole i Hvidovre er et supplement til sognenes øvrige foredrag og studiekredstilbud. Et tilbud til alle, der har lyst til at vide mere om tro, kirke og kristendom.

Kirkehøjskolen er opstået som fælles idé blandt præsterne i kommunens fire kirker, bakket op af sognenes menighedsråd, der sammen udgør Kirkehøjskolens fundament og daglige ledelse. 

Yderligere info hos Niels Christian Poulsen på 2161 7802 eller ncp@km.dk

Onsdag den 16. januar kl. 19:
Kirkehøjskolen i Hvidovre holder sit årsmøde/sin generalforsamling, der altså kaldes repræsentantskabsmøde. Repræsentantskabet består af 3 menighedsrådsmedlemmer, heraf én præst, fra hver af kirkerne i Hvidovre. På mødet ser vi tilbage på det forgangne år og dets arrangementer, og vi ser frem på året, der ligger foran os. Folkekirkens Højskole er et supplement til sognenes øvrige foredrag og studiekredstilbud. Det er et tilbud til alle, der har lyst til at vide mere om tro, kirke og kristendom. På programmet i år har vi bl.a. haft en temadag med professor Jørn Henrik Petersen og hans søn professor Anders Klostergaard Petersen samt inviteret til koncert med Janne Mark. 

Alle interesserede, uanset om man er med i repræsentantskabet eller ej, er velkomne til mødet, som afholdes i Strandmarkskirken. Yderligere info hos Niels Christian Poulsen, tlf.nr. 2161 7802 eller mail ncp@km.dk.