Kirkehøjskolen

Folkekirkens Højskole i Hvidovre er et supplement til sognenes øvrige foredrag og studiekredstilbud. Et tilbud til alle, der har lyst til at vide mere om tro, kirke og kristendom.

Kirkehøjskolen er opstået som fælles idé blandt præsterne i kommunens fire kirker, bakket op af sognenes menighedsråd, der sammen udgør Kirkehøjskolens fundament og daglige ledelse.

Yderligere info hos Niels Christian Poulsen på 2161 7802 eller ncp@km.dk

Koncert med Janne Mark

Fredag den 16. november kl. 19.30 i Magistergaarden, Hvidovre Kirke,
Hvidovre Kirkeplads 3.

Kirkehøjskolen arrangerer i samarbejde med Hvidovre Kirke en koncert med Janne Mark - en dank salmefornyer. Den danske sanger, komponist, salmedigter Janne Mark har genopfundet den danske salmetradition med meditative, nordiske folketonesalmer på internationalt niveau.

Trioen består for uden af hende selv af Peter Rosendal på klaver og Esben
Eyermann på bas. De vil sammen spille et udvalg af sange fra det anmelderroste salmealbum ’Pilgrim’ der netop er udkommet.

’Pilgrim’ indeholder 9 af Jannes danske salmer skrevet til fællessang med engelske oversættelser af den skotske præst og salmedigter/komponist John L. Bell. Heriblandt salmen ’Igen berørt’ som har fået udbredelse igennem de nye tillæg ’100 salmer’ og Kirkesangbogen’. Der er fri entré til koncerten.