Konfirmander

Konfirmanderne går i 8. klasse - og følger hele vinteren undervisning op til deres konfirmation i foråret. De undervises af kirkens præster. I Strandmarkskirken har vi tradition for at afvikle halvdelen af konfirmandundervisningen samlet.

DER ER INDSKRIVNING FOR KONFIRMANDER 2019 ONSDAG DEN 25. APRIL 2018 KL. 19.

Konfirmationsdatoer i 2019 bliver den 27. april, 4. maj og 11. maj.

Nedenstående blanket skal udfyldes på skærmen, DEREFTER printes og underskrives - og afleveres når I kommer til indskrivningsaftenen. Vi beder allervenligst om, at I udfylder sedlen på computeren, da vi har haft en del udfordringer med håndskrift, der ikke kunne tydes.

Download indskrivningsblanketten her!

Rose Marie Tillisch, Marianne Mulnæs og Niels Christian Poulsen vil fortælle om, hvad der sker til konfirmandforberedelsen, vi synger et par salmer sammen og finder ud af, hvem der skal konfirmeres hvilke dage. Tiderne følger senere og også hvilken dag, man går til undervisning.

Spørgsmål & svar:

Hvornår kan jeg blive konfirmeret?

Når du går i 8 klasse.

Kan jeg blive konfirmeret i Strandmarkskirken hvis jeg ikke bor i sognet?

Ja, det kan man godt.

Hvilken dato skal jeg konfirmeres?

Du vælger selv mellem de tre dage. Der kan være 48 konfirmander på hver dato, er der flere tilmeldte foregår fordelingen ved lodtrækning. Skriv derfor en anden prioritet på indskrivningsblanketten. Du får tildelt datoen på indskrivningsaftenen.

Hvilken tid på dagen skal jeg konfirmeres?

Konfirmationerne ligger kl. 11, kl. 13 og kl. 15 - og det er præsterne der fordeler tidspunkterne.

Kan man vælge præst?

Nej.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan være der på indskrivningsaftenen?

Du afleverer din indskrivningsblanket på kordegnekontoret.

Hvornår begynder konfirmationsforberedelsen?

Om efteråret når du går i 8 klasse.

Konfirmationsdatoer

Konfirmationsdatoer i 2019 bliver den 27. april, 4. maj og 11. maj.

Undervisningsplaner og information fra præsterne

Undervisningsplaner for nuværende konfirmandhold og breve fra præsterne finder du her:

Rose Maries konfirmander

Mariannes konfirmander