Konfirmander

Konfirmanderne går i 8. klasse - og følger hele vinteren undervisning op til deres konfirmation i foråret. De undervises af kirkens præster. I Strandmarkskirken har vi tradition for at afvikle halvdelen af konfirmandundervisningen samlet.

Konfirmander til 2021 bedes vente med tilmelding til konfirmation og ikke kontakte kirken allerede nu. Der bliver muligvis en overgang til digital tilmelding via borger i stedet for indskrivningsskemaer. Der vil komme mere info her på siden snarest muligt.
Skal du konfirmeres i 2020, bedes du udfylde nedenstående skema og kontakte kirken.

Konfirmandindex 2020

Konfirmationsdatoer i 2020 bliver den 18. april, 25. april og 2. maj.

Konfirmationsdatoer i 2021 bliver den 10. april, 17. april og 24. april.

Konfirmationsdatoer i 2022 bliver den 23. april, 30. april og 7. maj.

Hos Menighedsplejen i Strandmarks Sogn kan du søge økonomisk støtte til konfirmationen.
Hent ansøgningsskemaet ved at klikke her. Samme skema bruges til julehjælp og andre ønsker om økonomisk hjælp.
Skemaet afleveres personligt i kirken til en præst eller på kirkekontoret.

Spørgsmål & svar:

Hvornår kan jeg blive konfirmeret?

Når du går i 8 klasse.

Kan jeg blive konfirmeret i Strandmarkskirken hvis jeg ikke bor i sognet?

Ja, det kan man godt.

Hvilken dato skal jeg konfirmeres?

Du vælger selv mellem de tre dage. Der kan være 48 konfirmander på hver dato, er der flere tilmeldte foregår fordelingen ved lodtrækning. Skriv derfor en anden prioritet på indskrivningsblanketten. Du får tildelt datoen på indskrivningsaftenen i maj 2020.

Hvilken tid på dagen skal jeg konfirmeres?

Konfirmationerne ligger kl. 11, kl. 13 og kl. 15 - og det er præsterne der fordeler tidspunkterne.

Kan man vælge præst?

Nej.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan være der på indskrivningsaftenen?

Du afleverer din indskrivningsblanket på kirkekontoret inden indskrivningsaftenen.

Hvornår begynder konfirmationsforberedelsen?

Om efteråret når du går i 8 klasse.