Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Skole og kirke

Vi viser gerne kirken frem til skoleklasser og andre interesserede. Vi kan fortælle om kirkerummet og de ting der findes i en kirke, om alt det der sker i Strandmarkskirken, om gudstjenester og meget andet. Vidste du f.eks. at der findes en lille forstenet fiskemund i kirkens døbefont og at præstekraven i gamle dage fungerede som pudderfang

Besøget kan tilrettelægges så det passer til den enkelte aldersgruppe og tager udgangspunkt i det I gerne vil vide noget om. Kontakt en af præsterne, kirkekontoret eller kirke- og kulturmedarbejderen.

Til jul har vi tradition for at invitere sognets tre skoler til ”Syng julen ind i Strandmarkskirken”.

Har du ideer til et større undervisningsprojekt som du gerne vil lave i samarbejde med kirken, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Folkekirkens skoletjeneste

Kirkerne i Hvidovre og Rødovre har en fælles skoletjeneste med mange spændende undervisnings- og kursustilbud. Du kan læse mere om Folkekirkens skoletjeneste i Rødovre-Hvidovre på www.fsrh.dk. Aftaler om skolebesøg i forbindelse med undervisningsprojekter hos Folkekirkens skoletjeneste i Rødovre-Hvidovre, skal ske via www.fsrh.dk.